Lucky Angler

9.2.2015 | 14:53

De videoslot Lucky Angler: A Snowy Catch ben je beland bij een visuitje in de Arctische gebieden en kan je met Sticky Wilds, Both Ways Win en Free Spins hele mooie prijzen vangen.

Lucky Angler is gebouwd met 5 afzonderlijke rollen die 3 rijen hebben, daarop heb je 15 win lijnen. De muntwaarde kan je zo vaak veranderen als je wilt en ook de hoogt van het wed niveau kan aangepast worden. De 15 win lijnen lopen van de linker kant tot aan de rechter kant van het scherm en vanaf de rechter kant tot aan de linker kant van het scherm. Deze videoslot heeft nog 2 unieke speleigenschappen, Sticky Wilds en Free Spin Scatters.

Lucky-AnglerDe Sticky Wild symbolen bij Lucky Angler vervangen soms de andere symbolen, de Scatter symbolen kunnen ze niet vervangen. Hiermee kan je een winnende combinatie krijgen waarmee je punten wint. De Sticky Wild symbolen kunnen op rol 2 en 4 verschijnen, zolang ze een winnende combinatie vormen blijven ze op de rol zichtbaar. Alle rollen blijven bij de volgende ronde draaien en de Sticky Wild symbolen zullen telkens terug keren. Omdat ze elke keer opnieuw draaien ontstaan er telkens nieuwe combinaties, vormt het Sticky Wils symbool geen combinatie meer dan verdwijnt hij van het scherm. Naast de Sticky Wild symbolen zijn er ook nog de Scatter symbolen, deze activeren de Free Spin modus. Heb je 3 Scatters op je scherm dan ontvang je 10 free spins, vallen er 4 Scatters op je scherm dan ontvang je 15 free spins, bij 5 Scatters ontvang je 20 free spins. Als je in de free spin modes bent gekomen ontvang je telkens weer een Sticky Wild op rol 3, dit symbool blijft daar zitten totdat jouw free spins op zijn. Tijdens het spelen in de free spin modus kunnen er ook nog meer Sticky Wild symbolen ontstaan op rol 2 en 4, deze blijven ook zitten totdat ze geen deel meer uitmaken van de winnende combinaties.

Ook bij de videoslot Lucky Angler gelden er minimale inzetten en maximale inzetten. Het minimale bedrag dat ingezet moet worden per lijn is 1 cent, het maximale bedrag dat je per lijn in mag zetten is 50 cent. Omdat je vanaf links naar rechts kunt winnen, maar ook van rechts naar links worden de inzetten altijd verdubbeld. Bij het win plan kan je zien wat je gewonnen hebt, dit doe je door op de button in het spel te klikken met “prijzentabel”.
Lucky Angler is een videoslot van NetEnt wat samen met Stakelogic aan kop staat van de softwarebedrijven voor casino’s.Lucky-Angler-netent

Bij Lucky Angler kan je verschillende instellingen wijzigen, zodat het spel voor iedereen aangepast kan worden naar zijn wensen. Zo kunnen de geluidseffecten aan of uit worden gezet, kan je het spel snel laten spelen, kan je er voor kiezen de intro over te slaan, de achtergrond muziek kan aan of uit gezet worden, bij een trage verbinding kan je de grafische kwaliteit aanpassen zodat je hier minder verbinding aan kwijt bent, kan je de spatiebalk gebruiken om de rollen te laten draaien en kan je de spelgeschiedenis openen.

Lucky-Angler-A-Snowy-Catch

Comments are closed